A REVIEW OF εταιρεια πολιτικης επικοινωνιας

A Review Of εταιρεια πολιτικης επικοινωνιας

A Review Of εταιρεια πολιτικης επικοινωνιας

Blog Article

Ας δούμε κάποιες απλές συμβουλές που κάθε επικοινωνιολόγος μεταφέρει στον υποψήφιο πολιτικό πριν τις εκλογές.

Πώς ανέγνωσαν στην Κουμουνδούρου το εκλογικό αποτέλεσμα. Πώς δικαιολόγησαν την αποτυχία τους

Το πρώτο στοιχείο σύγκρισης έχει να κάνει με το τι περιεχόμενο οι δυο υποψήφιοι μοιράζονταν στα κοινωνικά μέσα και με ποιόν τρόπο. Στην περίπτωση της Κλίντον, παρατηρούμε ότι χρησιμοποιεί το λεγόμενο «επαγγελματικό» και «παραδοσιακό» στυλ. Αυτό σημαίνει πως, κύρια χαρακτηριστικά είναι οι προσεγμένες και μετριοπαθείς εκφράσεις και η επιθυμία να μην προκαλεί αμφιλεγόμενες καταστάσεις.

Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει.

Το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασ. Μπότση στο πλαίσιο του σκοπού του προκηρύσσει υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών στη Δημοσιογραφία.

● Εγκαταλείπεται η ιδέα του βασιλικού θησαυροφυλακίου.

Οι λόγοι απαντούν περισσότερο σε ένα συνονθύλευμα πολιτικών, κοινωνικών και ιστορικών χαρακτηριστικών της Αμερικανικής κοινωνίας.

Πληρωμένη αναζήτηση / διαφήμιση με βάση τα συμφραζόμενα

Πραγματική αλλαγή είναι η έμπρακτη αλλαγή. Γι’ αυτό η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πρέπει να είναι "εφαρμοσμένη".

Εξυπηρετώντας τα δικά της συμφέροντα η Αγκυρα, δήλωσε ότι δεν υπάρχει κανένα οθωμανικό φιρμάνι με το οποίο δόθηκαν τα αρχαία του Παρθενώνα

Οι ελληνικές δυνάμεις εν τω μεταξύ είχαν μία αποστολή. Να νικήσουν here τον στρατό των κεμαλικών και να τους αναγκάσουν σε αποδοχή της συνθήκης ειρήνης.

Όχι να τη διαχειριστεί. Να την αλλάξει. Με ένα πρόγραμμα ριζοσπαστικού εκσυγχρονισμού.

Άλλοι πάλι όπως ο Ιωάννης Μεταξάς είχαν επιχειρηματολογήσει πως η μικρασιατική εκστρατεία θα ήταν καταδικασμένη να αποτύχει εξαρχής, καθώς η Ελλάδα δεν είχε τα απαραίτητα μέσα για να κυριαρχήσει στα οροπέδια της κεντρικής Μικράς Ασίας όπου και θα κρινόταν τελικά η έκβαση του πολέμου. Αίτια[Επεξεργασία

Με την επικείμενη κατάληψη της Κωνσταντινούπολης αυξήθηκε πολύ η πίεση προς τους Κεμαλικούς. Ο Άγγλος Βουλευτής Γκλην πήρε τηλεγράφημα από τον Άγγλο στρατηγό Τάουνσεντ από την Άγκυρα που ανάφερε ότι ο «Κεμάλ είναι διατεθειμένος διαπραγματευτεί ειρήνην» σε περίπτωση που οι Έλληνες καταλάμβαναν τη Πόλη. Ο Ουίνστον Τσώρτσιλ τόνιζε ότι: "...η Ελλάς ζήτησε από τους Συμμάχους την άδεια να καταλάβει την Κωνσταντινούπολη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήταν οι Έλληνες σε θέση να το κάνουν και μόνη δε η απειλή της επιχείρησης κατετάραξε τους Τούρκους στην Άγκυρα...".

Report this page